PLUIMVEELOKET

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteren kan t.e.m. 30 november! 

Wil je graag ondersteuning bieden bij het communiceren van resultaten uit praktijkgericht pluimvee-, rundvee- en varkensonderzoek door middel van jouw grafische skills of kennis van websites en sociale media? Heb je affiniteit met de veehouderij en beschik je over de nodige dosis organisatietalent? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job!
De veehouderijsectoren staan voor grote uitdagingen met betrekking tot o.a. milieu en dierenwelzijn. De eenheid Dier van ILVO verricht toegepast wetenschappelijk onderzoek met het oog op een efficiënte, milieu- en diervriendelijke veehouderij, en een duurzame, consumentgerichte en maatschappelijk aanvaardbare landbouwsector.

pluimveeloketBinnen het Living Lab Veehouderij zijn drie veehouderijloketten - Varkensloket, Rundveeloket en Pluimveeloket - actief. Deze verspreiden onderzoeks- en praktijkkennis, beantwoorden vragen van stakeholders op basis van wetenschappelijke literatuurstudies en praktijkervaring, en capteren noden uit de praktijk die waar nodig worden omgezet in onderzoeksvragen en -projecten. Kortom, de loketten zorgen ervoor dat de actuele sectorinformatie, onderzoeksresultaten en ervaringskennis op een verstaanbare manier in het werkveld terecht komen via o.a. studiedagen, workshops, demodagen, vulgariserende publicaties, nieuwsbrieven en websites. Als medewerker ondersteun je de drie coördinatoren van de veehouderijloketten bij het uitvoeren van hun taken en geef je mee input betreffende de communicatiewijze en -planning. De tewerkstellingsplaats is ILVO – Scheldeweg 68 te Melle. 

Klik hier om meer te weten over het gezochte profiel en de sollicitatieprocedure!