PLUIMVEELOKET

Sectordagen vleeskippen

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Proefbedrijf Pluimveehouderij
Plaats:
Geel - Tielt - Geel

Toevoegen aan kalender 2019-03-20 01:00:00 2019-03-20 01:00:00 20-21-25 maart - Sectordagen vleeskippen De sectordagen vleeskippen worden jaarlijks in het voorjaar georganiseerd door het Proefbedrijf Pluimveehouderij. Deze worden verspreid over meerdere dagen en locaties zodat er in kleinere groepen gediscussieerd kan worden over de resultaten uit het pluimvee-onderzoek van het Proefbedrijf.  20 maart: van 13u30 tot 17u in Geel 21 maart: van 13u30 tot 17u in Tielt 25 maart: van 13u30 tot 17u in Geel Programma: Klimaatregeling bij vleeskuikens: temperatuur verder te verlangen in tweede deel van de ronde? (Kris De Baere) Maatregelen om waterkwaliteit te verbeteren / ervaringen met een ozon-UV-behandeling die op Proefbedrijf getest werd bij zowel leidingwater als regenwater (Iris Van Dosselaer) Voor welke concept-vleeskippen werd gekozen in het demonstratieproject 'De Andere Kip' en hoe kwam men daartoe? (Iris Van Dosselaer) uw vragen/problemen/opmerkingen Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dit kan via het inschrijvingsformulier of per mail, telefoon of fax. Geef steeds voorkeur- en reservedatum op. Location Proefbedrijf Pluimveehouderij Proefbedrijf Pluimveehouderij Europe/Brussels public

De sectordagen vleeskippen worden jaarlijks in het voorjaar georganiseerd door het Proefbedrijf Pluimveehouderij. Deze worden verspreid over meerdere dagen en locaties zodat er in kleinere groepen gediscussieerd kan worden over de resultaten uit het pluimvee-onderzoek van het Proefbedrijf. 

  • 20 maart: van 13u30 tot 17u in Geel
  • 21 maart: van 13u30 tot 17u in Tielt
  • 25 maart: van 13u30 tot 17u in Geel

Programma:

  • Klimaatregeling bij vleeskuikens: temperatuur verder te verlangen in tweede deel van de ronde? (Kris De Baere)
  • Maatregelen om waterkwaliteit te verbeteren / ervaringen met een ozon-UV-behandeling die op Proefbedrijf getest werd bij zowel leidingwater als regenwater (Iris Van Dosselaer)
  • Voor welke concept-vleeskippen werd gekozen in het demonstratieproject 'De Andere Kip' en hoe kwam men daartoe? (Iris Van Dosselaer)
  • uw vragen/problemen/opmerkingen

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dit kan via het inschrijvingsformulier of per mail, telefoon of fax. Geef steeds voorkeur- en reservedatum op.