PLUIMVEELOKET

12/03 + 16/03 + 17/03 - sectordagen leg GEANNULEERD

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Proefbedrijf Pluimveehouderij
Plaats:
Geel - Geel - Tielt

Toevoegen aan kalender 2020-03-12 01:00:00 2020-03-12 01:00:00 12/03 + 16/03 + 17/03 - sectordagen leg GEANNULEERD GEANNULEERD n.a.v. coronavirus Programma De huidige ronde loopt op zijn einde aan het Proefbedrijf. Onderzoekers Ine Kempen en Nathalie Sleeckx (Proefbedrijf Pluimveehouderij) gaan in op de resultaten van de proeven rond hele snavels en aangepast licht.  Onderzoeker Eva Decru (Proefbedrijf Pluimveehouderij) zal de huidige stand van zaken van het Europese project MiteControl toelichten. De focus ligt op monitoring en behandelingsstrategieën van rode vogelmijt. Voor het vragenrondje begint, stellen we kort de nieuwe rond en de lopende projecten voor.  Vragen staat vrij: dialoog met het publiek Locatie donderdag 12 maart 2020 in Proefbedrijf Pluimveehouderij te Geel maandag 16 maart 2020 in Proefbedrijf Pluimveehouderij te Geel dinsdag 17 maart 2020 in Shamrock te Tielt Inschrijven Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht! Om de dialoog efficiënt te houden, wordt het aantal deelnemers per middag beperkt tot max. 15 personen.  Klik hier voor meer informatie.      Location Proefbedrijf Pluimveehouderij Proefbedrijf Pluimveehouderij Europe/Brussels public

GEANNULEERD n.a.v. coronavirus

Programma

  • De huidige ronde loopt op zijn einde aan het Proefbedrijf. Onderzoekers Ine Kempen en Nathalie Sleeckx (Proefbedrijf Pluimveehouderij) gaan in op de resultaten van de proeven rond hele snavels en aangepast licht. 
  • Onderzoeker Eva Decru (Proefbedrijf Pluimveehouderij) zal de huidige stand van zaken van het Europese project MiteControl toelichten. De focus ligt op monitoring en behandelingsstrategieën van rode vogelmijt.
  • Voor het vragenrondje begint, stellen we kort de nieuwe rond en de lopende projecten voor. 
  • Vragen staat vrij: dialoog met het publiek

Locatie

  • donderdag 12 maart 2020 in Proefbedrijf Pluimveehouderij te Geel
  • maandag 16 maart 2020 in Proefbedrijf Pluimveehouderij te Geel
  • dinsdag 17 maart 2020 in Shamrock te Tielt

Inschrijven

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht!
Om de dialoog efficiënt te houden, wordt het aantal deelnemers per middag beperkt tot max. 15 personen. 

Klik hier voor meer informatie. 

Logo proefbedrijf