PLUIMVEELOKET

3/12 - Stakeholderevent DISARM

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
DISARM-consortium
Plaats:
Brussel

Toevoegen aan kalender 2019-12-03 01:00:00 2019-12-03 01:00:00 3/12 - Stakeholderevent DISARM Op 3 december vindt in Brussel het eerste stakeholdersevent plaats van DISARM. Het programma en registratieformulier staan online (check de website www.disarmproject.eu). Het event zal ook via livestreaming te volgen zijn.  Afsluitend vindt een paneldiscussie plaats over oplossingen voor antibioticareductie en -resistentie, incl. vragen en antwoorden uit het publiek.  DISARM DISARM staat voor Disseminating Innovative Solutions for Antibiotic Resistance Management en is een samenwerking tussen boeren, dierenartsen, adviesdiensten, academici en de industrie. Het project focust op het bevorderen van een voorzichtig en oordeelkundig gebruik van antibiotica in de veehouderij om het risico op antibioticaresistentie te verminderen. Het project werd gelanceerd in januari 2019 en loopt tot en met december 2021. Centraal staat de brede verspreiding en promotie van effectieve strategieën en innovaties om de gezondheid van de dieren te bevorderen en de noodzaak van antibioticabehandelingen op boerderijen te verminderen.  Lees hier de volledige perstekst.     Location DISARM-consortium DISARM-consortium Europe/Brussels public

Op 3 december vindt in Brussel het eerste stakeholdersevent plaats van DISARM.
Het programma en registratieformulier staan online (check de website www.disarmproject.eu).
Het event zal ook via livestreaming te volgen zijn. 
Afsluitend vindt een paneldiscussie plaats over oplossingen voor antibioticareductie en -resistentie, incl. vragen en antwoorden uit het publiek. 

DISARM
DISARM staat voor Disseminating Innovative Solutions for Antibiotic Resistance Management en is een samenwerking tussen boeren, dierenartsen, adviesdiensten, academici en de industrie. Het project focust op het bevorderen van een voorzichtig en oordeelkundig gebruik van antibiotica in de veehouderij om het risico op antibioticaresistentie te verminderen. Het project werd gelanceerd in januari 2019 en loopt tot en met december 2021. Centraal staat de brede verspreiding en promotie van effectieve strategieën en innovaties om de gezondheid van de dieren te bevorderen en de noodzaak van antibioticabehandelingen op boerderijen te verminderen. 

Lees hier de volledige perstekst

Europese vlag   disarm