PLUIMVEELOKET

Proefveldbezoek mengteelt veldbonen en granen

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Inagro, ILVO, HOGENT
Plaats:
Rumbeke-Beitem

Toevoegen aan kalender 2019-06-25 02:00:00 2019-06-25 02:00:00 25/06/19 - Proefveldbezoek mengteelt veldbonen en granen Inagro, ILVO en Proefhoeve Bottelare (HoGent - UGent) organiseren een proefveldbezoek in kader van het onderzoeksproject KUILLEG.  De eerste projectresultaten zullen worden voorgesteld met als doel een antwoord te bieden rond het mogelijke gebruik van veldbonen in pluimveevoeding. Alle biologische landbouwers/groentetelers, boeren met interesse voor bio en betrokken stakeholders worden daartoe uitgenodigd op dinsdag 25 juni op het Proefbedrijf Biologische Landbouw van Inagro (Gabrielstraat 11, Rumbeke-Beitem). De ontvangst start om 16u30. Het gratis proefveldbezoek duurt tot 17u30. Het volledige programma kan u hier terugvinden. Daarna kan u aansluiten bij de bio-velddag van Inagro. Location Inagro, ILVO, HOGENT Inagro, ILVO, HOGENT Europe/Brussels public

Inagro, ILVO en Proefhoeve Bottelare (HoGent - UGent) organiseren een proefveldbezoek in kader van het onderzoeksproject KUILLEG
De eerste projectresultaten zullen worden voorgesteld met als doel een antwoord te bieden rond het mogelijke gebruik van veldbonen in pluimveevoeding.
Alle biologische landbouwers/groentetelers, boeren met interesse voor bio en betrokken stakeholders worden daartoe uitgenodigd op dinsdag 25 juni op het Proefbedrijf Biologische Landbouw van Inagro (Gabrielstraat 11, Rumbeke-Beitem).
De ontvangst start om 16u30. Het gratis proefveldbezoek duurt tot 17u30. Het volledige programma kan u hier terugvinden.
Daarna kan u aansluiten bij de bio-velddag van Inagro.