PLUIMVEELOKET

12/1: Infomomenten rond houden van poeljen/leghennen in niet-kooisystemen

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Best Practice Hens
Plaats:
Seminarieruimte Agriflanders

Toevoegen aan kalender 2023-01-12 01:00:00 2023-01-12 01:00:00 12/1: Infomomenten rond houden van poeljen/leghennen in niet-kooisystemen In kader van het Europese Best Practice Hens-project, vinden 2 identieke infomomenten (van 9u tot 10u30; en van 10u30 tot 12u) plaats op donderdag 12 januari in een van de seminarieruimtes van Agriflanders (Gent). U krijgt er allerhande informatie rond hoe u het best poeljen en/of leghennen kan houden in alternatieve (niet-kooi) systemen. Iedereen die iets met de leghennensector te maken heeft, is welkom!  U heeft geen beursticket nodig om de seminarieruimtes te betreden.  Na het invullen van een korte enquête, ontvangt u ook een gratis toegangsticket voor de beurs (inschrijving verplicht en dit ten laatste op 8 januari!).  Een meer gedetailleerde agenda volgt! Location Best Practice Hens Best Practice Hens Europe/Brussels public

infomoment Agriflanders

In kader van het Europese Best Practice Hens-project, vinden 2 identieke infomomenten (van 9u tot 10u30; en van 10u30 tot 12u) plaats op donderdag 12 januari in een van de seminarieruimtes van Agriflanders (Gent). U krijgt er allerhande informatie rond hoe u het best poeljen en/of leghennen kan houden in alternatieve (niet-kooi) systemen. Iedereen die iets met de leghennensector te maken heeft, is welkom! 

U heeft geen beursticket nodig om de seminarieruimtes te betreden. 

Na het invullen van een korte enquête, ontvangt u ook een gratis toegangsticket voor de beurs (inschrijving verplicht en dit ten laatste op 8 januari!). 

inschrijven

Een meer gedetailleerde agenda volgt!

poster disseminatie-event